Välkommen till Granit

Det här är niornas sida. Under rubriken Kunskap i högermenyn hittar du information om varje ämne. Under rubriken Kultur kan du läsa om elevens kulturval och andra kulturhändelser i arbetslaget. Under rubriken Tema berättar vi om läsårets temaarbeten.

Vecka 23

Måndag: Samling kl. 10.00 i hemklassrummen. Vi ser åk 7:s dansföreställning och äter lunch på skolan innan vi beger oss till gamla stan för en kulturvandring. Vi slutar ca. 15.00.

Tisdag: Vi samlas i hemklassrummen kl 10.00, hämtar med oss picknick från matsalen och går sedan till ängen bortom idrottshallen för årets brännbollsturnering. Vi avslutar ca. 12.00. Kl. 18-23 ses vi igen för avslutningsfest i matsalen.

Onsdag: Lediga

Torsdag: Start kl. 11.00 i hemklassrummen för städning av plan 4. Lunch serveras på skolan och kl. 13.00 går fotbollsmatchen mellan lärare och elever i åk 9 av stapeln på Dalbo IP. Slut ca. 14.00.

Fredag: Skolavslutning - start på skolgården kl 11.00. Slut för dagen ca 12.30.