Välkommen till Flinta!

Det här är åttornas sida. Under rubriken Kunskap i högermarginalen hittar du information om varje ämne. Under rubriken Kultur kan du läsa om elevens kulturval och andra kulturhändelser i arbetslaget. Under rubriken Tema berättar vi om läsårets temaarbeten.

Har du som förälder några frågor är du välkommen att ringa eller e-posta oss i arbetslaget. Kontaktuppgifter hittar du under rubriken Kontakt i högermeny.

Logga in (elev)

Läxor och Prov

Läxor och prov finns i veckobrevet. Följ länken bredvid.

Från workshopen om hjälpmedelsappar till Ipaden

Ipadhjälpmedel - Information om hjälpmedel till Ipad, appar och inbyggda hjälpmedel.

Bibliotekskort i Stockholms stad

Vi ser gärna att vårdnadshavare hjälper till att skaffa/uppdatera lånekort till banen med inloggning via nätet. Vi lånar då e-böcker gratis i undervisningen.

Information om betyg och bedömning

Här är informationsmaterialet om betyg och bedömning

Info om sjukanmälan

För att sjukanmäla ditt barn surfar du till www.skolwebb.stockholm.se och registrerar dig (BankId-inloggning krävs). Skolwebben används sedan som verktyg för att sjukanmäla ditt barn (finns även en app att ladda ned som heter Anmäl frånvaro Stockholm).

Det går även att ringa in sjukanmälan på telefonnummer 0850822734 men vi föredrar om anmälan görs digitalt.