Välkommen till Flinta!

Det här är åttornas sida. Under rubriken Kunskap i högermarginalen hittar du information om varje ämne. Under rubriken Kultur kan du läsa om elevens kulturval och andra kulturhändelser i arbetslaget. Under rubriken Tema berättar vi om läsårets temaarbeten.

Har du som förälder några frågor är du välkommen att ringa eller e-posta oss i arbetslaget. Kontaktuppgifter hittar du under rubriken Kontakt i högermeny.

Logga in (elev)

Viktigt den närmaste tiden

Hej där hemma!

Vi har haft problem med att komma åt hemsidan för redigering, detta verkar nu vara avhjälpt. Återkommer med mer information under dagen.

Detaljer om prov läxor finns som vanligt i klasskalendrar och ämnessidor på hemsidan.

Det kommer in en del förfrågningar om behörighetstilldelning till klasskalendrarna. Det ska inte behövas eftersom alla med länken har läsbehörighet. Vi kommer att övergå till den nya skolplattformen den närmaste tiden och då kommer information den vägen, vi måste bara lära oss hur det fungera först. Återkommer så fort vi vet/kan mer.

Hälsningar/Flinta

Klasskalendrar:

8A, 8B, 8C, 8D, 8E, 8F

Från workshopen om hjälpmedelsappar till Ipaden

Ipadhjälpmedel - Information om hjälpmedel till Ipad, appar och inbyggda hjälpmedel.

Bibliotekskort i Stockholms stad

Vi ser gärna att vårdnadshavare hjälper till att skaffa/uppdatera lånekort till banen med inloggning via nätet. Vi lånar då e-böcker gratis i undervisningen.

Info om sjukanmälan

För att sjukanmäla ditt barn surfar du till www.skolwebb.stockholm.se och registrerar dig (BankId-inloggning krävs). Skolwebben används sedan som verktyg för att sjukanmäla ditt barn (finns även en app att ladda ned som heter Anmäl frånvaro Stockholm).

Det går även att ringa in sjukanmälan på telefonnummer 0850822734 men vi föredrar om anmälan görs digitalt.