Tema

Under åk 8 kommer eleverna att arbeta med tema kärlek och tema Stockholm. Det tematiska arbetet innebär att eleverna arbetar med samma tema, fast utifrån olika perspektiv beroende på skolämne. Vad säger naturvetenskapen om kärlek? Vad säger poesin? Vad säger världsreligionerna? Tema kärlek kommer att redovisas med en hejdundrande kärleksshow som både elever och vårdnadshavare bjuds in att uppleva! Det blir teater, musik, dans, film och bild av och med våra fantastiska åttor.

Tema Stockholm kretsar kring vår vackra huvudstad och eleverna ger sig ut på stadsvandring för att uppleva och lära känna staden. Detta tema kan redovisas på olika sätt, kanske med en show eller kanske med en utställning. Eleverna får hjälpa oss att bestämma.