Engelska

Engelskan i årskurs 8 kommer arbeta tillsammans med SO och svenskan kring tema demokrati under hösten. Vi kommer även ta oss an ett nytt, digitalt läromedel vid namn digilär. Mer information om läromedlet hittar du på digilär.se

Vi har inlett terminen med att inventera vår engelskanvändning under sommaren samt en kortare tillbakablicks- och framtidsspaningspodcast. Inom kort inleder vi ett projekt kring nyheter och nyhetsrapportering i den engelskspråkiga världen. En del klasser har också hunnit titta på några klassiska Ray Bradbury-novellfilmer från the Ray Bradbury Theater. De ligger på YouTube i sin helhet, om man vill se mer.

Max undervisar fortfarande 8A, C, D och E.
Samuel undervisar 8B.

För detaljerad information om uppgifter för 8B, kan man kika in på klassens OneNote-anteckningsbok. Länk finns här. Samma gäller övriga klasser, instruktionen finns under fliken "innehållsbibliotek".